Kamen Mišić
Korpa

Travertin - Prirodni kamen

Stupite u svet travertina, prirodnog kamena čije očaravajuće lepote nastaju kroz magični proces cepanja! Travertin nije običan kamen; on nosi sa sobom priču umetnosti koja se otkriva u svakom njegovom delu.


Magični kolorit

Travertin je kao paleta boja prirode, prelazeći od bele do tamno braon i bakarnih nijansi. Ovaj kamen je kao slikarsko platno koje može oživeti svaki kutak, bilo da je to vaše dvorište ili unutrašnjost doma. Raznolikost njegovih boja čini ga pravim čarobnjakom prilagodljivosti.


Izbor najboljeg

U ponudi dimenzija imamo Travertin kamen od 12cm i 20cm. Ističemo travertin beli 20cm krajc, vrhunski izbor prirodnog kamena. Ovaj kamen nije samo materijal; to je prozor u beskrajne mogućnosti.

Travertin beli 20cm krajc otvara vrata kreativnosti bez granica. Bez obzira koristili ga za stepeništa, staze, terase, ograde ili fasade, ovaj kamen unosi eleganciju i čaroliju gde god se pojavi.


Priča o izdržljivosti

Sa svojim prirodnim sastavom, travertin nije samo lep, već i jak. Otporan je na temperaturne promene i neustrašivo podnosi sve vremenske uslove, sačuvavajući svoju strukturu kao neprolaznu priču.

Travertin nije samo kamen; to je bajka koja se ispričava svakim korakom, svetlom koje ga obasjava. Zakoračite u svet travertina i doživite spoj prirodne lepote i izdržljivosti koja se pamti. Vaš prostor zaslužuje magiju travertina!


Travertin je popularan zbog svoje estetske privlačnosti, kvaliteta i izdržljivosti. Otporan je na vlagu i toplotu, što ga čini idealnim za upotrebu u kupatilima i kuhinjama. Travertin ima prirodni izgled i teksturu koja daje prostoru autentičan i elegantan izgled...
3.600,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)