Kamen Mišić
Korpa

Prirodni kamen Bunja - Krajc

Dobrodošli, dragi putnici kroz vreme i prostor, u čarobni svet bunja-krajc kamena! Ovaj kamen, koji je odoleo vekovima i zadržao svoju čaroliju, predstavlja spoj tradicije i savremenog izraza. Pre nego što su štanglice postale "in", bunja-krajc je bio tajni favorit, prvi izbor svih onih koji su tražili nešto posebno.

Bunja-krajc kamen nije običan kamen; to je priča koja se ispričava svakim pravougaonim oblikom. Nastaje sečenjem kamena u precizne forme, a zatim se umetnost razvija obijanjem ivica, dajući mu karakterističan "krajcovan" izgled. To nije samo kamen, već i vremeplov koji nas vodi kroz prošlost i sadašnjost.


Paleta boja

Šarenilo boja, nijansi i sjaja ovog kamena su poput čarobnog tepiha na kojem hodate. Beli mermer, crveni, crveni rubin, jazovik, plavi tok, travertin beli, travertin lešnik, travertin zlatni - paleta boja kao u bajci, spremna da ispuni vaše kreativne želje.


Dimenzije u ponudi

Ovaj kamen je pravi paleta čuda, od belog mermera do crvenog rubina. U našoj ponudi, dimenzije su prilagođene vašim željama: 5 cm, 7 cm, 10 cm, 15 cm, pa čak i 20 cm - birajte veličinu koja odražava vašu kreativnost.


Karakteristike prirodnog kamena Bunja-krajc

Bunja-krajc kamen je ne samo dugovečan, već i moderno čudo koje unosi dušu u svaki prostor. Od ograde do fasade, od stubova do zidova, on je pravi čarobnjak koji pretvara svaki deo vašeg doma u remek-delo. Ovaj kamen nije samo materijal, već čarolija koja će oživeti vaš prostor.

Zaboravite na komplikacije održavanja, jer je bunja-krajc kamen taj ljubazni saputnik koji vam olakšava život. Otporan na vreme, ali istovremeno zahvalan kada je reč o održavanju, on je verni čuvar lepote.

Uklopite bunja-krajc kamen u svoju svakodnevicu i dozvolite mu da pripoveda priču vašeg prostora. Svaki pravougaoni komad je slovo u priči koja se piše vekovima unazad, a vi ste pisac koji oblikuje svoj prostor s elegancijom i toplinom. Neka vaš dom postane knjiga koja se čita s uživanjem, a bunja-krajc kamen je pero koje čini te reči besmrtnim.

Beli Mermer Bunja Dobrodošli u svet belog mermera bunje, gde se veštačka elegancija i prirodna lepota spajaju u jedinstveni izraz kamene umetnosti. Ovaj kamen, pažljivo izrađen od belog Prilepskog prirodnog kamena, prolazi kroz proces ručnog tesanja, čime dobija svoj autentičan, prirodan oblik. Fl..
2.950,00 RSD
Crveni Struganički kamen: Snaga, boja i jedinstvenost U srcu okoline Ljiga i Mionice rađa se crveni struganički kamen, izuzetno snažan po svojoj čvrstoći i dugotrajnosti. Njegova prepoznatljiva tamno crvena (bordo) boja, prožeta tonovima svetlije crvene (rozikaste), čini ga neponovljivim na tržištu..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 15 (1 strana)