Kamen Mišić
Korpa

Crveni 10cm - Prirodni kamen

Crveni 10cm - Prirodni kamen
Crveni 10cm - Prirodni kamen

Crveni Struganički kamen: Snaga, boja i jedinstvenost

U srcu okoline Ljiga i Mionice rađa se crveni struganički kamen, izuzetno snažan po svojoj čvrstoći i dugotrajnosti. Njegova prepoznatljiva tamno crvena (bordo) boja, prožeta tonovima svetlije crvene (rozikaste), čini ga neponovljivim na tržištu prirodnog kamena.


Izuzetna čvrstoća i postojanost:

Crveni struganički kamen odlikuje se snagom koja se ogleda u izuzetnoj čvrstoći i postojanosti. Otporan je na vremenske i fizičke izazove, čineći ga idealnim za oblaganje unutrašnjih i spoljašnjih zidova.


Boja koja oduzima dah

Bordo nijanse tamno crvene, prožete delikatnim rozikastim tonovima, pružaju crvenom struganičkom kamenu jedinstven izgled. Ova boja nije samo estetski privlačna već i naglašava svaki detalj.


Svestrane dimenzije

Sa mogućnošću sečenja u širinama od 7 i 10cm, crveni struganički kamen omogućava raznovrsne kreacije. Debljina između garantuje čvrstoću, dok se izuzetno dugački komadi štanglica izdvajaju kao karakterističan element.


Unikatnost u detaljima

Specifičan po boji i strukturi, crveni struganički kamen je savršeno rešenje za one koji žele naglasiti određene detalje. Njegova jedinstvenost čini ga izuzetno cenjenim dekorativnim kamenom.


Otpornost i dekorativnost

Pogodan za sve vrste oblaganja, od unutrašnjih zidova do spoljašnjih fasada, cokli, stubova i ograda, crveni struganički kamen ističe se ne samo svojom debljinom i čvrstoćom već i dekorativnom lepotom. Crveni struganički kamen nije samo materijal; on je izraz snage prirode i jedinstvenosti boje. Ovo je dekorativni kamen koji će osvojiti srce svakog ljubitelja prirodnog kamena.

0,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: c10